Projektna dokumentacija

Svi projekti na kojima radi Almaks Security Systems projektovani su na osnovu više aspekata – prvenstveno na osnovu projektanskog, a isto toliko i izvođačkog, tačnije samih izvođenja radova.

Projekti na kojima radimo realizuju se u skladu sa najvišim profesionalnim standardima i prema svim važećim zakonima, propisima i pravilnicima Republike Srbije. Kada su na primer projekti izrade sistema za dojavu požara, oni su strogo definisani zakonskim propisima i ne postoji puno slobode u odlučivanju, tako da investitor nema puno obaveza prema nama. Kod drugih sistema koji osim funkcionalnosti zahtevaju i estetiku, nastojimo da još u fazi projektovanja ispunimo sve potrebe ili zahteve investitora.

Ono čim možemo da se pohvalim to je da se osim projektovanja bavimo i instalacijom i izvođenjem sistema tehničke zaštite. Cilj nam je da se izbegnu izmene tokom realizacije projekta i izvođenja radova, čime štedimo vreme i novac.

Projektna dokumentacija je jedan od najvažnijih segmenata projektovanja, i važno je da ona bude kompletna, kako sa tehničke tako i sa pravne tačke gledišta. Vrlo često je ovo najveći izazov investitorima i izvođačima radova sa kojima smo sarađivali. Zbog toga im izlazimo u susret.

Poučeni dugogodišnjim iskustvom i sa željom da ubrzamo i olakšamo proces projektovanja, izvodjenja i kontrole radova organizovali smo ovu stranu na kojoj možete na jednom mestu pronaći i preuzeti korisne informacije i dokumenta u vezi sa sistemima tehničke zaštite.

Primer projekta sistema namenjeni projektantima za preuzimanje:

Koristimo kolačiće kako bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Daljim korišćenjem našeg sajta računamo da se slažete sa ovom politikom.