Karijera

Almaks je kompanija koja se konstantno razvija. Broj naših klijenata u stalnom je porastu, ali smo istovremeno svesni da je ključ uspeha u ljudima. Zato veliku pažnju poklanjamo izboru kvalitetnih kadrova i njihovom usavršavanju.

Pružamo svima jednaku šansu. Ako navedene vrednosti prepoznajete kao svoje i ako želite da radite u dinamičnoj sredini u kojoj svoju punu afirmaciju doživljavaju energični ljudi nalazite se na pravom mestu!

 

Zašto se odlučiti za Almaks? Zbog toga što imamo jasne ciljeve i viziju šta želimo da postignemo u budućnosti i gde vidimo sebe u narednih 10 godina. Ukoliko razmišljate na isti način kao i mi, onda ste na pravom mestu.

Almaks Security Systems ima potrebu za inženjerima u oblasti tehničke zaštite i bezbednosti, takodje i za poznavaocima informacionih tehnologija i GPS sistema. Ukoliko u ovom trenutku nema ponudjenih pozicija koje bi odgovarale Vašem profiilu, pošaljite nam biografiju, a kandidate koji udju u najuži izbor čim se otvori slobodna pozicija.

U potpunosti smo posvećeni zaštiti ličnih podataka svih naših kandidata, sve prijave se smatraju strogo poverljivim, i kao takve neće se ustupati trećim licima na korišćenje.

Unesite Vaše podatke