Karijera

Almaks je kompanija koja se konstantno razvija. Broj naših klijenata u stalnom je porastu, ali smo istovremeno svesni da je ključ uspeha u ljudima. Zato veliku pažnju poklanjamo izboru kvalitetnih kadrova i njihovom usavršavanju.

Pružamo svima jednaku šansu. Ako navedene vrednosti prepoznajete kao svoje i ako želite da radite u dinamičnoj sredini u kojoj svoju punu afirmaciju doživljavaju energični ljudi nalazite se na pravom mestu!

Zašto se odlučiti za Almaks? Zbog toga što imamo jasne ciljeve i viziju šta želimo da postignemo u budućnosti i gde vidimo sebe u narednih 10 godina. Ukoliko razmišljate na isti način kao i mi, onda ste na pravom mestu.

Almaks Security Systems ima potrebu za inženjerima u oblasti tehničke zaštite i bezbednosti, takodje i za poznavaocima informacionih tehnologija i GPS sistema. Ukoliko u ovom trenutku nema ponudjenih pozicija koje bi odgovarale Vašem profiilu, pošaljite nam biografiju, a kandidate koji udju u najuži izbor čim se otvori slobodna pozicija.

U potpunosti smo posvećeni zaštiti ličnih podataka svih naših kandidata, sve prijave se smatraju strogo poverljivim, i kao takve neće se ustupati trećim licima na korišćenje.

Unesite Vaše podatkeKoristimo kolačiće kako bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Daljim korišćenjem našeg sajta računamo da se slažete sa ovom politikom.