Dahua people counting & flow control rešenje

 

Malim i srednjim preduzećima ( supermarketi, prodavnice, apoteke, butici..) koja moraju nastaviti sa poslovanjem u toku pandemije COVID-19, Almaks nudi People Counting & Flow Control, precizno i ekonomično rešenje, kreirano za situacije sa kojima se danas suočavamo. 

PCFC

Dahua People counting & Flow control rešenje funkcioniše tako što kamera detektuje broj osoba u jednoj i u drugoj zoni tj u objektu i izvan njega, prati njihovo kretanje, i pravi statistiku. Kada se popuni prethodno definisam broj osoba u objektu, sistem zvučno obaveštava da sledeći klijent mora sačekati ispred objekta dok neko ne napusti isti. Kako to izgleda u praksi možete pogledati na sledećem videu.

 

   

 

Almaks je dugogodišnji ovlašćeni partner Dahua Techonolgy Srbija, a ovo rešenje implementirao je u više desetina objekata.

Za dodatne informacije posetite naš sajt  www.almaks.rs, kontaktirajte nas putem emaila  almaks@almaks.rs, ili telefona +381 62 200 768

 

Odgovorni prema sebi i drugima!

Koristimo kolačiće kako bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Daljim korišćenjem našeg sajta računamo da se slažete sa ovom politikom.