Dahua termalno rešenje za merenje temperature ljudskog tela

U kompanijama i javnim institucijama sa velikom frekvencijom zaposlenih čiji je rad u toku epidemije COVID-19, zbog prirode posla nemoguće obavljati od kuće, Almaks nudi tehničko rešenje za merenje telesne temperature.

Profesionalne termalne kamere

Dahua termalno rešenje funkcioniše tako što termalna kamera meri telesnu temperaturu na daljinu i bezkontaktno. Ako uporedite s tradicionalnim načinom merenja telesne temperature – toplomerom na čelu, upotrebom Dahua termalnog rešenja značajno će se poboljšati brzina i tačnost, a ujedno će se pomoći i smanjenju unakrsne infekcije bezkontaktnim merenjem. Da biste shvatili prednost ovih uređaja najbolje je da uporedimo klasičan toplomer i termalnu kameru. Ako želite toplomerom da izmerite temperaturu kod 5.000 ljudi biće vam potrebno oko 4,2 sata. Istu radnju na istovetnom uzorku možete da završite za samo pola sata uz termalne kamere, sto znači 3 osobe po sekundi. Pored toga, stručnjaci kažu da je preciznost izuzetno važna karakteristika termalnih kamera. Kako to izgleda u praksi možete pogledati na sledećem videu.

 

   

 

Važno je istaći da se Dahua termalno rešenje nalazi na prvoj liniji fronta zbog čega pomaže u sprečavanju širenja epidemije na aerodromima, železničkim stanicama, bolnicama, školama i drugim visokofrekfentnim mestima i to širom sveta. Zahvaljujući visokoj preciznosti, visokoj učinkovitosti, snažnoj prilagodljivosti i jednostavnoj primeni, Dahua termalno rešenje može se primeniti na sve vrste ulaza i izlaza, najrazličitijih kompanija i javnih institucija.

 

Almaks je dugogodišnji ovlašćeni partner Dahua Techonolgy Srbija, a ovo rešenje implementirao je u više desetina objekata.

Za dodatne informacije posetite naš sajt  www.almaks.rs, kontaktirajte nas putem emaila  almaks@almaks.rs, ili telefona +381 62 200 768

 

Odgovorni prema sebi i drugima!

Koristimo kolačiće kako bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Daljim korišćenjem našeg sajta računamo da se slažete sa ovom politikom.