Detekcija opasnih gasova

Detekcija opasnih gasova

Oslobađanje opasnih gasova, nedostatak kiseonika, kao i prisutnost zapaljivih gasova i pare može se pratiti sistemima za otkrivanje gasova. Bitno je naglasiti kako je i mala koncentracija toksičnih gasova štetna za ljudsko zdravlje, dok kombinacija eksplozivno zapaljivih gasova sa vazduhom može dovesti do značajnih posledica za ljude i okolinu.

Ovo su najsavremeniji sistemi za detekciju gasova, usaglašeni sa standardima za ovakav vid instalacija. Sastoje se od centralnog uređaja, detektora i alarmnih jedinica.

Nudimo kompletan inženjering po principu "ključ u ruke ", od samog projekta do montaže i puštanja sistema u rad sa obezbeđenom kompletnom dokumentacijom.

Bogato iskustvo našeg projektnog tima omogućava nam da odgovorimo na svaki Vaš zahtev i pomognemo Vam sa predlozima najboljeg rešenja za Vas ili Vašeg klijenta. Projekte izrađujemo u skladu sa svim domaćim standardima i propisima.

Cenovnik Cenovnik

Koristimo kolačiće kako bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Daljim korišćenjem našeg sajta računamo da se slažete sa ovom politikom.