Interfonska oprema

Nudimo veliki asortiman poznatih svetskih firmi, vrhunskog kvaliteta i prepoznatljivog italijanskog dizajna.

Nudimo širok asortiman interfonskih elemenata:

  • Pozivne panele raznih dimenzija i boja, sa uzidnom ili nazidnom doznom.
  • Interfonske slušalice standardnog ili novog dizajna.
  • Module za slušalice koji omogućavaju tajnost razgovora između pozivnog panela i slušalice. Uz svaki sistem se montira električna i interfonska mehanička brava u zavisnosti od tipa vrata.

Audio interfoni predstavljaju kvalitetno, jednostavno i ekonomično rešenje za bezbednost poslovnog i stambenog prostora. Interfon karakteriše dugotrajnost, izdržljivost, lakoća instaliranja i upotrebe uz moderan dizajn i cene koje su prilagođene mogućnostima domaćih korisnika.

Video interfoni su kreirani da zadovolje sve bezbednosne potrebe savremenih korisnika. Osim komunikacije i otvaranja električne brave, video interfoni omogućavaju i nadgledanje prostora bez ostvarenog poziva. Na tržistu se mogu naći modeli namenjeni za jednog ili više korisnika.

Almaks nudi širok asortiman interfonskih slušalica, videointerfonskih monitora i pozivnih panela, električnih brava, elektromagnetičnih brava, interfonskih kompleta, hands free monitora, interfon modula, šalterskih interfona, čitače otiska prsta, vrhunskog kvaliteta i prepoznatljivog Italijanskog dizajna kao Bpt i Videx.


Cenovnik Cenovnik


Koristimo kolačiće kako bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Daljim korišćenjem našeg sajta računamo da se slažete sa ovom politikom.