Kontrola pristupa i ERV

Sistemi za kontrolu pristupa služe za nadzor i fizičku zaštitu zgrada ili njihovih delova. Osnovni zadatak sistema je dozvola pristupa - ulaza ili prolaza - isključivo ovlašćenim osobama.

Pristup se omogućava ili sprečava automatskim delovanjem sistema, najčešće električnim bravama koje se ugrađuju u okvir vrata.

Često je u poslovnim prostorima potrebno ograničiti ili onemogućiti pristup neovlašćenim osobama, ili pratiti kretanje osoba u određenom prostoru.

Kontrolom pristupa u Vašem objektu možete kontrolisati prolazak zaposlenih ili drugih lica kroz određena vrata u određene objekte.

Za identifikaciju osoba upotrebljavaju se plastične kartice. Danas se najčešće susreću privesci ili beskontaktne kartice, ali u upotrebi su i kontaktne čip-kartice, bar-kod kartice i magnetske kartice. Složeniji sistemi služe se i biometrijskim metodama za identifikaciju osoba (prepoznavanje otiska prsta, glasa i sl.).

Svoju ponudu baziramo na proizvodima italijanske kompanije Spazio Italia koja je jedna od vodećih kompanija u svetu u oblasti kontrole pristupa i evidencije radnog vremena. Uz izuzetno raznovrstan hardver, Primion pruža i kompletna softverska rešenja čiji se kvalitet posebno ističe u evidenciji radnog vremena i integraciji ovih sistema sa ostalim sistemima tehničke zaštite.

Vršimo projektovanje sistema za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena svih veličina kao i integraciju sa drugim sistemima tehničke zaštite. Projektovanje u ovoj oblasti zahteva dobru komunikaciju sa investitorom i detaljnu analizu radnih navika zaposlenih u objektu za koji se vrši projektovanje ovih sistema.

Almaks projektuje, montira i održava sisteme kontrole pristupa i evidencije radnog vremena zaposlenih renomiranog svetskog proizvođača Satel, Spazio i Honeywell.

Almaks u ponudi ima čitač kartica, smart kartice, rfid čitač, biometrijska kontrola, čitač otiska prsta, šifratore itd.


Koristimo kolačiće kako bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Daljim korišćenjem našeg sajta računamo da se slažete sa ovom politikom.