Kontrola stražarske službe

Kontrola čuvarske službe je namenjena svim korisnicima koji imaju terensku službu sa obilaskom važnih tačaka i ugrađuje se radi povećanja efikasnosti rada čuvara, kao i njihove bezbednosti.

TOMST® sistem predstavlja idealno rešenje za ovaj sektor, posebno zbog jedinstvene anti-vandal® tehnologije. Princip njegovog funkcionisanja je veoma jednostavan. Svakom senzoru je dodeljena lokacija preko WinKontrol® interfejs softvera. Svakom čuvaru je dodeljen jedinstven čip za identifikaciju kojim se registruje da je bio na određenom kontrolnom mestu u određeno vreme jednostavnim prislanjanjem čipa na senzor lokacije. Da bi čuvar završio obilazak potrebno je da obiđe sve predviđene lokacije u određenom vremenskom periodu. Kada se obilazak završi svi podaci će biti preneti na PC supervizora preko TMD USB adaptera direktno, ili indirektno preko čipa. Kada se podaci preuzmu od senzora sa WinKontrol® softverom različite vrste izveštaja mogu biti generisane.

Kontrola čuvarske službe
Koristimo kolačiće kako bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Daljim korišćenjem našeg sajta računamo da se slažete sa ovom politikom.