Pametne kuće

Savremen način života, mnogobrojni poslovi koje smo tokom dana obavili, kao i one obaveze koje nas čekaju, iscrpljuju sve naše resurse. Vreme za porodicu, druženje, odmor i relaksaciju, kao i pažnja i koncentracija koja nam je izuzetno potrebna u svakodnevnom životu, postali su dragoceni i retki. Cena energije, u vremenu kada je iste sve manje, i ušteda u njenoj potrošnji postavljaju se kao jedan od imperativa čoveka današnjice.

Kompanija Almaks Security Systems ima zadovoljstvo da našem tržištu ponudi sisteme za automatizaciju stambenih i poslovnih objekata, odnosno SISTEME PAMETNIH KUĆA. Jednostavni za korišćenje, održavanje i ugradnju, sistemi pametnih kuća značajno povećavaju kvalitet stanovanja. Oni su odlika modernih domaćinstava i omogućavaju lakši, jednostavniji, luksuzniji život, a pritom ostvaruju racionalizaciju i značajnu uštedu energije.

BPT koncept predstavlja idealan kompromis između kompleksnosti i cene veoma pristupačan krajnjem korisniku.

Programabilni kontrolni paneli, energetski moduli, senzori i aktuatori, ukratko, elementi ovog sistema, omogućavaju nam da definisanjem i postvljanjem raznih tipova “scenarija”, (“radni dan”, “vikend”, “noć”, “odmor”, “oluja”,…) i odredjivanjem pravila za njihovo pokretanje (vremenski raspored, mobilnim telefonom ili signal sa nekog od senzora - zaključavanje vrata, kiša, vetar, vlažnost vazduha ili zemlje termometar, nivo osvetljenja,…), olakšamo sebi svakodnevnicu, smanjimo troškove i povećamo nivo bezbednosti i sigurnosti. Sistem ima mogućnost integracije sa alarmnim sistemima, video nadzorom, video interfonima, centralizovanim HVAC sistemima.

Prednosti kod PROJEKTOVANJA: jednostavnost, kompletno rešenje, 100% dizajnirano i proizvedeno u Italiji,...

Prednosti kod INSTALACIJE: lako za ugradnju i programiranje, jednostavna nadogradnja, bezbedno i pouzdano,…

Prednosti za KRAJNJEG KORISNIKA: jednostavnost korišćenja i prilagođavanja, napredna daljinska kontrola mobilnim telefonom, kvalitetan dizajn, visoke performanse, maksimalan komfor i sigurnost,...


Koristimo kolačiće kako bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Daljim korišćenjem našeg sajta računamo da se slažete sa ovom politikom.