Video nadzor

Video nadzor je sistem tehničke zaštite ljudi i imovine koji beleži sve što nam može biti od velikog značaja ako se nešto dogodi.Namena sistema su zaštita od kradje,kontrola zaposlenih,bezbednosni razlozi...

Sistem za video nadzor se sastoji od kamera,opreme za skladištenje i prikazivanje video materijala i kablova pomoću kojih su sve komponente povezane.Bežične kamere sa snimačem mogu biti povezane i bežičnim putem.

Kamere se dele prema raznim kriterijumima: koja je rezolucija videa koji kamera može da snimi,da li poseduje noćni režim rada (snimanje u mraku),koji ugao obuhvata,da li je vodootporna i otporna na udarce,od kog je materijala.

Kada su kamere u pitanju, treba obratiti pažnju da li kamera ima mogućnost daljinske kontrole fokusa i zuma,da li poseduje slot za memorijsku karticu...

Almaks u svojoj ponudi ima proizvode vodećeg svetskog brenda HIKVISION,HD-TVI kamere,IP kamere,video rekordere,hard diskove za video rekordere,monitore,IP kamere sa analitikom,PTZ kamere,skrivene kamere i prateću opremu.

Koristimo kolačiće kako bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Daljim korišćenjem našeg sajta računamo da se slažete sa ovom politikom.