82. Poljoprivredni sajam u Novom Sadu


82. Poljoprivredni sajam u Novom Sadu


Poštovani saradnici,

Čast nam je i zadovoljstvo poželeti vam toplu dobrodošlicu na 82. Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, koji će se održati od 9.do 15.maja ove godine. Naš izložbeni štand će se nalaziti u Hali 1 Novosadskog sajma, a na njemu i naš stručni tim zadužen za predstavljanje naših proizvoda i usluga.

Pored regularnog programa za vas smo organizovali i NAGRADNU IGRU, sa ciljem da se uverite u kvalitet naših usluga. Očekuje vas širok spektar iznenađenja, kako prezentacijom naše ponude, tako i vrednih nagrada.

Na sva vaša pitanja ćemo biti i više nego spremni da odgovorimo, a ukoliko budete bili zainteresovani i za demonstraciju funkcionisanja samog programa, naš tim će vam vrlo rado isti i demonstrirati.

Iskreno se nadamo da ćete nam se pridružiti i pružiti priliku da vam predstavimo naše proizvode, usluge kao i nove načine unapređenja vašeg poslovanja.

Iskreno vaš,

Almaks tim

Koristimo kolačiće kako bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Daljim korišćenjem našeg sajta računamo da se slažete sa ovom politikom.