Almaks je dobio licencu za korišćenje WinGuard softvera

Almaks je postao jedna od svega nekoliko kompanija u Srbiji koje  poseduju licencu za korišćenje  WinGuard softver za integraciju sistema tehničke zaštite, bezbednostnih sistema i Building Management sitema (BMS)

Proteklog meseca Damjan Sljepčević, inženjer Almaksa,  prisustvovao je petodnevnom treningu  za distribuciju i implementaciju WinGuard softvera, u sedištu kompanije Advancis u mestu Langen pored Frankfurta.

        

WinGuard softver, predstavlja jednu od vodećih softverskih platformi na globalnom nivou za integrisanje tehničkih sistema zaštite.  To  je platforma za efikasnu organizaciju celokupne korporativne bezbednosti , nezavisna od proizvođača opreme. WinGuard nudi rešenje koje prevazilazi okvire PSIM (Phsyical Security Information Management) sistema, jer omogućava sveobuhvatnu integraciju kompletnog objekta, komunikacija i  IT infrastrukture. Na osnovu 20 godina iskustva, Advancis nudi sa WinGuard-om individualno prilagodljiv sigurnosni i upravljački sistem.

Trening je organizovan na internacionalnom nivou i pohađali su ga pored naših predstavnika, inženjeri iz različitih zemalja sveta.