Almaks je dobio licencu za korišćenje WinGuard softvera


Almaks je dobio licencu za korišćenje WinGuard softvera


Almaks je postao jedna od svega nekoliko kompanija u Srbiji koje  poseduju licencu za korišćenje  WinGuard softver za integraciju sistema tehničke zaštite, bezbednostnih sistema i Building Management sitema (BMS)

Proteklog meseca Damjan Sljepčević, inženjer Almaksa,  prisustvovao je petodnevnom treningu  za distribuciju i implementaciju WinGuard softvera, u sedištu kompanije Advancis u mestu Langen pored Frankfurta.

        

WinGuard softver, predstavlja jednu od vodećih softverskih platformi na globalnom nivou za integrisanje tehničkih sistema zaštite.  To  je platforma za efikasnu organizaciju celokupne korporativne bezbednosti , nezavisna od proizvođača opreme. WinGuard nudi rešenje koje prevazilazi okvire PSIM (Phsyical Security Information Management) sistema, jer omogućava sveobuhvatnu integraciju kompletnog objekta, komunikacija i  IT infrastrukture. Na osnovu 20 godina iskustva, Advancis nudi sa WinGuard-om individualno prilagodljiv sigurnosni i upravljački sistem.

Trening je organizovan na internacionalnom nivou i pohađali su ga pored naših predstavnika, inženjeri iz različitih zemalja sveta.

Koristimo kolačiće kako bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Daljim korišćenjem našeg sajta računamo da se slažete sa ovom politikom.