Almaks na konferenciji TIL 2017.


Almaks na konferenciji TIL 2017.


Kompanija Almaks Security Systems učestvovala je na četvrtoj biznis konferenciji “Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona - TIL 2017”. Konferencija je jedan od najvećih skupova ove vrste u regionu.

Ova manifestacija, čiji je pokrovitelj Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture okupila je u beogradskom Sava centru više od 300 predstavnika državnih institucija, strukovnih udruženja iz Srbije, regiona, Evropske unije, Rusije, Turske i Kine, kao i veliki broj privrednika i predstavnika vodećih kompanija iz oblasti održivog razvoja i poslovanja u špеdiciji, transportu i logistici.

Cilj biznis konferencije TIL 2017. bila je direktna razmena ideja i iskustava kroz tematske panele, B2B (business to business) sastanke i okrugle stolove u cilju pronalaženja optimalnih rešenja za unapređenje poslovanja, ali i razvoj transportne i logističke infrastrukture kao ključnih faktora za jačanje ekonomije Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona.

Koristimo kolačiće kako bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Daljim korišćenjem našeg sajta računamo da se slažete sa ovom politikom.