Almaks učesnik najveće svetske smotre transporta i logistike


Almaks učesnik najveće svetske smotre transporta i logistike


Kako izgleda kada se pomoću softvera upravlja potrošnjom guma na svim vozilima kompanije. Kako se redukuju troškovi, kontroliše potrošnja pneumatika, ali i potrošnja goriva stalnom proverom pritiska. Koji su trendovi u optimizaciji poslovanja, šta donosi digitalizacija u logistici i transportu, kako će se softverski optimizovati rute... Sve ovo i još mnogo toga saznali smo na ovogodišnjem sajmu Transport Logistik koji je od 9. do 12. maja održan u Minhenu, i važi kao najveća smotra transporta i logistike.

Almaks Security Systems bila je jedna od privilegovanih kompanija iz Srbije koje su bile deo najveće svetske smotre u oblasti transporta, logistike, mobilnosti i IT industrije.

Ove godine sajam je posetilo više od 60.000 ljudi iz 120 zemalja. U devet dvorana na prostoru površine čak 115.000 kvadratnih metara svoje novitete i usluge, predstavilo je više od 2.000 izlagača iz 62 države.

Tradicionalno, smotru u Minhenu obeležio je i veliki broj panela i stručnih skupova u kojima je učestvovalo preko 200 eksperata. Ove godine dominantna tema bila je digitalna revolucija u oblasti transporta i logistike.

Koristimo kolačiće kako bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Daljim korišćenjem našeg sajta računamo da se slažete sa ovom politikom.