Besplatna Almaks GPS mobilna aplikacija je sada dostupna za Android korisnike!

Almaks Security Systems sada svojim klijentima pruža novu pogodnost! Pratite svoje vozilo na praktičniji način! Instalirajte našu besplatnu mobilnu aplikaciju Almaks GPS za Andoid uređaje i budite u svakom trenutku sa svojim vozilom!

Pri pokretanju aplikacije svi naši klijenti unošenjem svog korisničkog imena i šifre mogu lako pristupiti listi uređaja. Za svaki uređaj možete videti putanje kretanja vozila i tačnu trenutnu lokaciju. Klikom na željeni uređaj pristupate lokaciji u realnom vremenu. U delu ISTORIJA možete pregledati željeni period kretanja, a u delu INFORMACIJE imate detalje o vozilu i uređaju.

Korišćenjem nove aplikacije bićete u mogućnosti da, gde god da se nalazite, pratite Vaša vozila, plovila, radne i poljoprivredne mašine ili osobe, pomoću user-friendly mobilne aplikacije, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Možete pratiti u realnom vremenu ili pregledati izveštaje o istoriji kretanja, detaljnu rutu, zaustavljanja i parkiranja, kao i dobijati obaveštenja u aplikaciji za sve događaje koje ste definisali kao interesantne za praćenje. Imate izbor od nekoliko tipova mapa, kao i satelitski prikaz.

Za sve uređaje koje pratite možete videti stanje povezanih senzora:

uključeno vozilo
broj obrtaja motora
nivo goriva
kilometražu
otvorena vrata
haubu
tovarni prostor
temperaturu
Preko naše aplikacije možete videti stanje alarma i senzora na plovilima i vozilima na koja je povezan sistem za zaštitu od krađe, provale, požara, poplave, CO i LPG gasa, i ostalih senzora. Dodatno, imate i mogućnost slanja komandi sa Vašeg mobilnog telefona koje mogu da blokiraju paljenje vozila, otključaju ili zaključaju vrata, uključe sirenu, kao i razne opcije na zahtev.

Isprobajte aplikaciju na našem DEMO nalogu – korisničko ime: Almaks i šifra: demo1.