Nova besplatna usluga za GPS korisnike: Eco driving


Nova besplatna usluga za GPS korisnike: Eco driving


Korisnici Almaks GPS sistema za praćenje vozila od sada imaju na raspolaganju novu, potpuno besplatnu opciju: Ocenjivanje stila vožnje zaposlenih. Eco driving funkcija pruža mogućnost da se na osnovu različitih parametara na skali od 1 do 6 ocenjuje način na koji se zaposleni „ophodi“ prema vozilu.

U osnovnom, basic paketu negativne poene predstavlja prekoračenje brzine, gde naš sistem „čita“ ograničenja u naselju, na magistralnim i autoputevima, kao i vreme trajanja tog prekoračenja.

Kod naprednog, CAN Bus uređaja osim prekoračenja brzine i trajanja nepropisne vožnje, ocenjuje se i G sila, odnosno naglo kočenje, vožnja pri visokom broju obrtaja, kao i naglo pritiskanje papučice za gas. Korisnik ima opciju da sam odabere u kom intervalu će kontrolisati ponašanje vozača (dan, nedelja, mesec...), ali i mogućnost da na osnovu sopstvenih potreba odabare šta je po njemu najteži prekršaj.

Sve ove funkcije doprinose:

  • manjoj potrošnji goriva,
  • produžavanju veka trajanja motora
  • bezbednijem ponašanju u saobraćaju. 

Za postavljanje sistema po vašim željama, kao i za kasnije analize stoji vam na raposlaganju naša iskusna tehnička podrška

Koristimo kolačiće kako bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Daljim korišćenjem našeg sajta računamo da se slažete sa ovom politikom.