Novo u Almaksu - obuka za procenu rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja


Novina u kompaniji Almaks - od sada kod nas možete pohađati OBUKU ZA PROCENU RIZIKA U ZAŠTITI LICA, IMOVINE I POSLOVANJA.

Prema važećoj zakonskoj regulativi svakoj ugradnji sistema tehničke zaštite mora da  prethodi izrada Akta o proceni rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja. Takođe, izrada Akta o proceni rizika u zaštiti lica imovine i poslovanja je obavezna prema Uredbi o bližim kriterijumima za određivanje obavezno obezbeđenih objekata i načinu vršenja poslova njihove zaštite (sl. glasnik RS, br. 98 od 8.12. 2016.) za sve obavezno obezbeđenje objekte.

Kako bi Vaša firma i Vi mogli unutar svoje organizacije da povežete ceo proces od izrade akta do ugradnje i puštanja u rad sistema predlažemo da otpočnete sa svojom obukom. Naša obuka traje 36 nastavnih časova (6 dana) u skladu sa Pravilnikom o programima i načinu sprovođenja obuke za vršenje poslovi privatnog obezbeđenja.

Kod nas pored teorijske pripreme za ispit, predviđene su i praktične vežbe koje će Vas osposobiti za samostalan rad odmah po završenoj obuci. Naše obuke drže stručnjaci iz oblasti bezbednosti, sa višegodišnjim iskustvom rada na ovim poslovima, s toga ćete biti u prilici da čujete i realne bezbednosne izazove, rizike i pretnje sa kojima se susreću u svakodnevnom radu, kao i najadekvatnije načine za suprotstavljanje istima. Možete kontaktirati naš tim radi više detalja i informacija povodom organizovanja obuke.

POZOVITE NAS I PRIJAVITE POLAZNIKE!

Koristimo kolačiće kako bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Daljim korišćenjem našeg sajta računamo da se slažete sa ovom politikom.