PODEŠAVAMO I KREIRAMO AUTOMATSKE IZVEŠTAJE ZA VAS


UŠTEDITE VREME I NOVAC


Almaks GPS sistem satelitskog praćenja, osim lociranja i nadgledanja vozila u realnom vremenu omogućava i arhiviranje prikupljenih podataka u svrhu njihovog naknadnog pretraživanja i generisanja različitih vrsta izveštaja 400 dana unazad. Ovom opcijom, uz konsultacije sa našim timom, možete u poslovanju ostvariti značajne uštede.

Pre svega, jako je bitno da prenesete vaše potrebe našim GPS analitičarima, odnosno da tačno znate šta želite da pratite i zbog čega. Ako niste sigurni, kroz razgovor o problemima sa kojima se susrećete, kao i vremenom koje izdvajate za razne kalkulacije i rešavanje problema, doćićemo do rešenja.

Jasno definisan cilj, u skladu sa hardverom koji je ugrađen u vaše vozilo, dovodi do kreiranja najkorisnijih izveštaja za optimizaciju vremena utrošenog za proračune vezane za rad voznog parka i optimizacije trošenja novca za isti. Na ovaj način dovodite do uštede ljudskih  resursa, vremena i novca.

Neki od najpopularnijih izveštaja na Almaks GPS sistemu su “Izveštaj po vozaču” i “Izveštaj po vozilu ili grupi vozila” U nastavku su samo neki od parametara koji su definisani za Izveštaj po vozaču:

-          koje vozilo je vozač koristio

-          da li je prekoračio brzinu

-          pređena kilometraža

-          prosečna ostvarena potrošnja

-          koliko je potrošio goriva

-          stil vožnje

-          paljenje vozila van radnog vremena

-          prvi start u random danu

-          geozone

Ovakav izvštaj klijentu omogućava bržu optimizaciju voznog parka, evidenciju prekovremenog rada, samnjenje potrošnje goriva, smanjenje vremena utrošenog u planiranje rute kretanja vozila (vremena za određene radnje).

Izveštaji mogu biti prikazani u obliku teksta, tabele ili grafikona, a mogu se eksportovati u Exel ili PDF fail. Po želji korisnika šalju se za prethodno definisano vremensko razdoblje, za jedno ili odabranu grupu vozila, odnosno vozača.


PRIMERI DOBRE PRAKSE

 

IZVEŠTAJ O POTROŠNJI  GORIVA

 

Klijent je imao problem sa povećanom potrošnjom goriva. Došli smo do zaključka da je najbolje  kreirati izveštaj sa preciznom potrošnjom goriva za grupu vozila. Nakon 3 meseca njihove sumnje su potvrđenje. Nekoliko vozača je kralo gorivo. Ostvarena je ušteda od 10% -15%

                       

 IZVEŠTAJ O  KONTROLA RADA ZAPOSLENIH

 

Klijent je imao problem sa grupom zaposlenih, koji su radili u 4 različite smene. Kreiran je izveštaj o radu zaposlenih po različitom radnom vremenu svake grupe. Ovim je ostvarena značajna ušteda vremena u kontroli rada zaposlenih.

 

KONTROLA SIPANJA GORIVA U NOVCU

 

Klijente je  trošio vreme na kalkulacije sipanog goriva u litrima u novac. Prepoznavši problem, kreirali smo Izveštaj o sipanju goriva, gde će pored litraže, automatski da se  radi  obračun potrošenog novca za odeređenu litražu.  Ovim je ostvarena značajna ušteda vremena za kalkulacije.

 

    RADNO VREME VOZAČA U SRBIJI I EVROPI

 

Kao veoma popularan izveštaji kod međunarodnih transportera se pokazao Izveštaj o random vremenu vozača u Srbiji i Evropi za 1 ili određenu grupu vozila, koji automatski kalkuliše dnevnice vozačima i na taj način zaposlenom, ostvaruje  značajnu uštedu u vremenu.

Neke od mogućnosti kreiranja izveštaja na Almaks GPS sistemu možete  pogledati na našem YOUTUBE kanalu 


Koristimo kolačiće kako bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Daljim korišćenjem našeg sajta računamo da se slažete sa ovom politikom.