Realizovan projekat IP video nadzora! Shoppi Retail Park Borča


Realizovan projekat IP video nadzora! Shoppi Retail Park Borča


Realizovan projekat IP video nadzora na Shoppi Retail Parku u Borči! Još jedan uspešno realizovan projekat iza kompanije Almaks Security Systems, a kompleks je obezbeđen vrhunskom tehnologijom video nadzora, brenda Hikvision, kao lidera u ovoj oblasti na globalnom nivou.

HikVision nudi kompletan asortiman analognih i hibridnih DVR-ova i profesionalnih NVR-ova koji omogućavaju laku integraciju zasnovanu na internet mrežnim tehnologijama za rešenja video nadzora. HikVision-ova digitalna platforma za snimanje je idealno rešenje za stvaranje najnovije CCTV arhitekture, bazirane na anologiji i IP.

Iz liste referntnih objekata koje smo realizovali, izdvajamo objekat Shoppi Retail Park u Borči, gde je implementirano HikVision rešenje IP sistema video nadzora sa sledećom opremom :

HKV-DS-2CE16D5T-VFIT3 kom: 51

HD-TVI bullet kamera, Rezolucija 2 Mpix (FullHD 1080p@25 fps);

1/3'' Progressive Scan CMOS senzor; Mehanički IR filter (ICR);

Osetljivost 0.01 Lux (0 IR on); Varifokalni objektiv 2.8~12 mm.

HKV-DS-2CE56C0T-IRM kom: 4

HD-TVI turret kamera, Rezolucija 1 Mpix (HD 720p@25 fps); 1/3''

Progressive Scan CMOS senzor; Mehanički IR filter (ICR); Osetljivost

0.01 Lux (0 IR on); Fiksni objektiv 2.8 mm.

HKV-DS-2CD2720F-IS kom: 1

Kolor 2MPixel TRUE D/N DOME IP kamera, 1/3" Progressive Scan CMOS,

ONVIF kompatibilna, rezolucija slike 25 fps (1920 × 1080) 25 fps (1280 ×

960), 25 fps (1280 x 720), antivandal IP66 (IK10), spoljna montaža.

Pored osnovne funkcije bezbednog skladištenja i arhiviranja snimljenog video materijala ovaj projekat je zahtevao i realizaciju lokalnog i daljinskog nadzora sistema preko specijalizovanog softvera, gde je HikVision softversko rešenje iVMS-4200 u potpunosti ispunilo zahteve korisnika i obezbedilo stabilno funkcionisanje sistema.

Od momenta puštanja sistema u rad nismo zabeležili probleme u radu, sistem funkcioniše stabilno i pouzdano što uz mnoge druge slične projekte predstavlja još jednu potvrdu kvaliteta opreme HikVision-a.

Koristimo kolačiće kako bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Daljim korišćenjem našeg sajta računamo da se slažete sa ovom politikom.