ekapija

Sistemi za praćenje vozila sve povoljniji i lakši za korišćenje

Almaks Security Systems nudi široki spektar GPS uređaja i periferija vrhunskog kvaliteta, u koja spadaju sistemi za  praćenje vozila svih vrsta, kao i Fleet menadžment sistem. Između ostalih uređaja, Almaks ugrađuje i Starcom sisteme za zaštitu vozila, koje je nemački “Porsche” odabrao kao najbolji u klasi.
Zahvaljujući širokoj mreži servisnih centara sa kojima Almaks sarađuje, kao i saradnji sa generalnim uvoznicima vozila za ugradnju u nova vozila – montaža i servisiranje je brzo i efikasno.

Zaštita vozila od krađe kao i integrisan alarmni sistem je jedna od stvari u kojoj se Almaks specijalizovao. To potvrđuje veliki broj kompanija i institucija sa kojima Almaks sarađuje. Neke od njih su: “NIS Transport”, Ministarstvo finansija, Ministarsvo privrede, Narodna Banka Srbije, “Klacska Jugoslavija”, Zdravstveni centar Aranđelovac, “Ikea” Beograd, “Auto Centar Brajić”, “Planet bike”, “Jurošević Transport”, “Bekament”.

Transportne kompanije se uveliko opredeljuju za korišćenje “Fleet menadžment sistema”, od osnovnog Fleet paketa pa do najnaprednijeg koji podržava niz dodatnih periferija, koje omogućavaju praćenje i izveštavanje sledećih parametara: temperatura motora i kargo prostora, broj obrtaja motora, nivo i potrošnja goriva, učinak radnih mašina, detekcija otvaranja poklopca na rezervoaru i identifikacija vozača.

Dostupnost svih ovih informacija vodi ka sigurnoj optimizaciji raspoloživih sredstava kroz uštedu potrošnje goriva, smanjenje broja radnih sati radnika i kontrolu resursa, kažu u kompaniji Almaks Security Systems.

Iz kompanije dodaju da je stručna podrška “Almaksovog” GPS tima na raspolagajnu svim korisnicima svakim radnim danom od 8 do 21 sati i subotom od 8 do 14 časova.