Super snažan signal i konekcija – nadmoćan Ubiquiti LBE-5AC-GEN2


Super snažan signal i konekcija – nadmoćan Ubiquiti LBE-5AC-GEN2


Ovaj opis služi da vam dočara moćan uređaj koji je na tržište lansirao Ubiquiti, poznati proizvođač aktivne mrežne opreme. U pitanju je Ubiquiti LBE-5AC-GEN2. LiteBeam AC je ultra-lagan airMax CPE uređaj sa neverovatnim rasponom mogućnosti i više nego povoljnoj ceni!

Kao investicija se veoma dobro isplati, lako se instalira i ima vrlo elegantan izgled. Opšta ocena korisnika je da odlično emituje signal, čak i na prilično veliku udaljenost. Signal koji emituje može da se prostire na 500 metara, a probija se i kroz različite barijere poput zidova.

Kao napomenu valja dodati da bi instalacija ovih uređaja bila verovatno komplikovanija za nekoga ko ne poznaje IT. Ugrađena aplikacija za upravljanje radiom i Android / iOS "UMobile" je naizgled komplikovana. Kada je shvatite, proces podešavanja je veoma jednostavan. Preporuka je da konfigurišete / sinhronizujete vaše podešavanje pre montaže (iako to nije apsolutno neophodno). Mobilna aplikacija ima mnogo dobrih karakteristika.

Radio konfiguracija takođe ima dosta detalja i sitnica, ali upravo ona ovaj uređaj čini prilično jedinstvenim i daje mu prednost u odnosu na druge iz iste kategorije. Ubiquiti je kreirao veoma impresivan i prilično privlačan vizuelan utisak, kao i skup alata i mogućnosti Air OS softvera.

Postiže se odličan kvalitet veze i brzina prenosa od 140Mbp/s u jednom pravcu i 120Mbp/s u drugom. Najbolji internet paket dostupan je 60Mbp/s. Pakovanje, dokumentacija, softver kao i ostatak prateće opreme su istog nivoa kvaliteta, što je standard sa Ubiquiti proizvodima.

Pored toga što je odlična varijanta za kućni pristup internetu, ovi uređaji su savršeno rešenje za poslovne varijante. Uređaji najbolje funkcionišu kada nemaju barijere, ali su u potpunosti sposobni da probijaju iste na udaljenostima do 500 metara! Nano premovi su manji i suptilniji, namenjeni za 'kraće' udaljenosti, ali širina snopa im je više nego impresivna.

Ubiquiti sasvim izvesno postavlja standarde u pogledu ove vrste tehnologije. Ako trebate da uspostavite PtP bežičnu konfiguraciju dugog dometa ili vam treba uređaj koji emituje snažan signal na velike udaljenosti, onda je Ubiquiti LBE-5AC-GEN2 vaš pravi izbor. Ukoliko niste sigurni gde da uređaj nabavite- došli ste na pravo mesto!

Koristimo kolačiće kako bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Daljim korišćenjem našeg sajta računamo da se slažete sa ovom politikom.