Mikrotik RB951G-2HnD - savršen izbor i za početnike u tehnologijama


Mikrotik RB951G-2HnD - savršen izbor i za početnike u tehnologijama


MikroTik je jedna od onih kompanija za koje kada saznate za njih, nikada ne nameravate da ih promenite. Iskustvo korisnika i najviši standard su za njih imperativ. Nude široku lepezu proizvoda kada je u pitanju aktivna mrežna i internet oprema, a ovog puta predstavljamo njihov ruter - RB951G-2HnD, čudo od opreme koje radi i za one kojima tehnologija nije jača strana.

Mikrotik RB951G-2HnD je 5-portni brzi Ethernet (10/100) SOHO ruter. Napaja se Atheros MIPS CPU-om od 680MHZ. Hardver je solidan, koji ne zahteva restartovanje. Uređaj je pouzdan, gladak i odličan izbor za poslovni ili kućni WiFi. Može da se koristi i kao premošćena pristupna tačka, repetitor ili kao mrežni most. Podešavanja za ove različite opcije traju oko deset minuta, nakon što dobijete osnove RouterOS-a, i sa njima se snalaze i krajnji početnici.

Jedna stvar koju treba imati na umu je da su ovi uređaji postavljeni da emituju pri punoj snazi (1000mV), ova postavka je veoma visoka i omogućava veoma brz protok informacija na laptopu, telefonu, računaru itd. Ako želiteWiFi konekciju kliknite WiFi interfejs i napredni režim u podešavanjima da biste podesili sve potrebne parametre.

Uređaj RB951G-2HnD se može nabaviti po neverovatnoj  ceni. To je komercijalna klasa i ima sve karakteristike  best seller uređaja. Najbolja vest je da je ovo uređaj koji ćete sami najlakše instalirati, bez neophodne tehničke podrške. RB951 dolazi sa nekoliko unapred podešenih konfiguracija. Većina  koristi "Home AP" ili "VISP AP" za nešto naprednije funkcije i kancelarijske aplikacije.

Ovo je ruter sa pravom konjskom snagom i veoma zrelim operativnim sistemom. Ne treba vam dvostruki opseg 2/5 gHz rutera za strimovanje video zapisa, ali ako želite veću brzinu bežične veze za vašu LAN mrežu, Mikrotik će ga stvoriti. Ono što vam je potrebno je ruter koji može da pruži odličan signal i da upravlja istovremeno sa više frekvencija visokog propusnog opsega, a to u ovom slučaju dobijate.

Možda su vam potrebne još neke informacije koje će razrešiti eventualne nedoumice? Tu smo da vas detaljnije informišemo, kao i da vam predstavimo sve mogućnosti kada je izbor MikroTik opreme u pitanju, koju možete nabaviti po najpovoljnijim uslovima na tržištu.

Koristimo kolačiće kako bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Daljim korišćenjem našeg sajta računamo da se slažete sa ovom politikom.