Savršen odnos kvalitet - cena - MikroTik RB4011iGS+RM


Savršen odnos kvalitet - cena - MikroTik RB4011iGS+RM


Almaks Security Systems je u svoju ponudu uvrstio proizvode renomiranog proizvođača aktivne mrežne opreme - MikroTik. Ove nedelje predstavljamo vam jedan od modela koji pleni svojim performansama, a na korisnike naročito pozitivan utisak ostavlja odnosom kvalitet-cena. Upoznajte MikroTik RB4011iGS+RM!

MikroTik RB4011iGS + RM je veoma moćan ruter koji nudi deset Gigabit portova, SFP + 10Gbps interfejs i IPsec hardversko ubrzanje, po odličnoj ceni! Ovaj Ethernet model sastoji se od dva ušna nosača koji će sigurno pričvrstiti jedinicu u standardnom 1U prostoru.

RB4011 koristi četvorojezgarni Cortek A15 CPU, isti kao iu MikroTikovoj jedinici nosivosti RB1100AHk4.  CPU podržava IPsec hardversko ubrzanje, postoji 1GB RAM-a, tako da će ovaj uređaj lako obraditi sve zadatke koje ste konfigurirali za RouterOS. Pored deset Ethernet portova od 1 Gbps, SFP + port obezbeđuje opcionalno 10 Gbps povezivanje preko SFP + modula (nije uključen).

Performanse modela koje predstavljaju njegove prednosti su značajno brža konekcija kao i snaga centralne procesorske jedinice. Dodatnu sliku upotpunjava spoljašnji dizajn, kompaktan i profesionalan izgled čvrstog metalnog kućišta u mat crnoj boji.

Mikrotik RB4011 se pokazuje kao veoma praktičan izbor koji može da u potpunosti zadovolji sve zahteve korisnika. Jednostavnost modela i veoma povoljna cena su detalji koji korisnicima lako privuku pažnju. Ljubitelji Mikrotika ovaj model preporučuju zbog cene , njegovih performansi i karakteristika.

Dakle, ukoliko ste u potrazi za odličnim rešenjem kada je aktivna mrežna oprema u pitanju, MikroTik RB4011 model  je mogućnost koju trebate da obavezno razmotrite. Almaks Security Systems se postarao da do njega možete da dođete brzo i jednostavno, kao i do niza drugih modela MikroTik koji se nalaze u našoj ponudi.

Koristimo kolačiće kako bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Daljim korišćenjem našeg sajta računamo da se slažete sa ovom politikom.