TP-Link Archer 4G ruter - vrhunska brzina prenosa signala i net konekcije


TP-Link Archer 4G ruter - vrhunska brzina prenosa signala i net konekcije


Usled sve veće potražnje za 4G bežičnim ruterima, proizvođači nastoje da na tržište lansiraju sve veći broj novih LTE rutera . TP-Link je kompanija koja drži najveći udeo na svetskom tržištu u pogledu ove tehnologije i svake godine na tržište plasiraju nove modele 4G rutera. Za ovu priliku smo odabrali da vam predstavimo model TP-Link Archer MR200. Model nije najnoviji u ponudi ali za njim vlada veliko interesovanje na tržištu zbog njegovih performansi.

TP-Link Archer MR200 ruter poseduje sledeće karakteristike:

  • High-end 3G/4G ruter
  • Idealan je za upotrebu na putu ili u ruralnim područjima bez dostupnosti DSL-a
  • Podržava 4G/LTE standard mobilnog telefona sa brzinama preuzimanja do 150Mbit/s
  • Nije potrebna konfiguracija - jednostavno ubacite SIM karticu i stavite LTE hotspot u rad
  • Simultani dual opseg: do 300 Mbit/s na 2.4 GHz i 433 Mbit/s na 5 GHz
  • Konfigurabilan LAN/VAN port za alternativno povezivanje preko kablovskog ili optičkog modema.

TP-Link Archer MR200 je idealan za upotrebu na putu ili u ruralnim područjima bez DSL dostupnosti. Podržava LTE/4G standard mobilnih komunikacija sa do 150 Mbps u download-u i 50 Mbps za upload za neprekidan video streaming i online igre.  Zahvaljujući ugrađenom modemu, dovoljna je samo važeća 4G/LTE SIM kartica za postavljanje  sopstvene VLAN pristupne konekcije za više korisnika ili uređaja.

Kao ruter ovaj model radi bolje od prenosivog USB modema, ne pregrejava se i ne isključuje. Osim toga, prijem signala je jači zahvaljujući eksternim LTE antenama. Uređaj dolazi sa LAN portovima.

TP-link Archer MR200 ima neosporne prednosti, uključujući mogućnost izmene dve LTE antene za snažniji signal. Takođe je moguće isključiti WiFi pomoću dugmeta, što umanjuje uticaj zračenja, tako da u velikoj meri ispunjava i ekološke standarde.

Što se tiče performansi, ovaj uređaj je tehnički gledano odličan izbor sa podrškom proizvođača svim korisnicima. Ukoliko boravite na lokaciji bez LTE  podrške, ovaj ruter neće prikazati nikakvu razliku u odnosu na dosta  skuplje  rutere izs slične kategorije. Definitivno ovaj LTE bežični modemski ruter može da predstavlja solidnu zamenu za žičanu internet vezu.

TP-link Archer MR200 je jedan od uređaja koji se nalaze u Almaksovoj TP-Link ponudi, koja broji više od 200 različitih artikala aktivne mrežne opreme, Dakle, više nego dovoljan izbor da zadovolji sve potrebe i to po najvišim tehničkim standardima i najpovoljnijom uslovima na tržištu.

Koristimo kolačiće kako bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Daljim korišćenjem našeg sajta računamo da se slažete sa ovom politikom.